
UKK
Kestävä ruoka, yhteistyö ja oppiminen – Kysymyksiä ja vastauksia
Yhteistyömme pohjautuu YK:n Agenda2030-tavoitteisiin, jotka keskittyvät vastuulliseen kuluttamiseen, maanpäälliseen elämään sekä kumppanuuteen. Tavoitteena on lisätä ekologisten kasvisten käyttöä ja edistää kestävää ruokatuotantoa.
Lyhin ja vastuullisin ruokaketju syntyy, kun raaka-aineet ostetaan suoraan tuottajalta tai kasvatetaan itse. Asiakkaat arvostavat ravintoloissa ja oppilaitoksissa ruokaa, joka on terveellistä, kohtuuhintaista ja tuotettu ekologisesti.
- Ekologisia sesonkivihanneksia elokuusta lokakuuhun
- Mahdollisuuden osallistua viljelytoiminnan suunnitteluun
- Peltokierros henkilöstölle (elo–syyskuu)
- Esittely- tai myyntipaikka Sadonkorjuumarkkinoilla (syyskuu)
Pellolla oppii kestävän kehityksen teemoja käytännönläheisesti. Pellolla voi järjestää esimerkiksi Green Care -työpajoja, joissa opetellaan muun muassa kylvöä, taimien hoitoa ja sadonkorjuuta. Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa työssäoppimisjaksoja käytännönläheisessä ympäristössä.

Haluatko mukaan edistämään kestävämpää tulevaisuutta ruokaketjussa?
Ota yhteyttä Green City Farm tiimin jäseniin ja kerromme mielellämme lisää eri mahdollisuuksista osallistua toimintaamme tai ryhtyä yhteistyökumppaniksi.