
Satomyynti ravintoloille

Vastuullista satoa suoraan Green City Farmilta
Green City Farmin pelto viljelee ja myy ekologisia lähivihanneksia pääkaupunkiseudun vastuullisille ravintoloille. Satoa ravintoloille toimitetaan pääasiallisesti satokaudella elokuusta marraskuuhun. Pellolla viljellään 50 eri kasvilajia kaaleista, punajuurista ja maisseista yrtteihin.
Ravintolat voivat joko tilata vihanneksia satokaudella viikon listan mukaan tai liittyä pellon yhteistyökumppaniksi.
Vastuullista lähiruokaa ravintolalle
Rahoittamalla kasvukautta yhteistyökumppanit saavat käyttöönsä pellon vihanneksia ja esimerkiksi henkilöstönsä virkistäytymiseen pelto-oppimisympäristön sekä mahdollisuuden sanoa: ”Meillä on oma pelto!”. Tätä kutsutaan kumppanuusmaataloudeksi.
Ota yhteyttä ja varmista ravintolallesi oma osuus satokauden sadosta!
