Tule yhteistyökumppaniksi

Sesosnkikasviksia myyntipöydän korissa.

Edistä kestävää kehitystä ja kasvisten käyttöä

Yhteistyömme tavoitteena on huomioida globaalin toimintaohjelman Agenda2030 tavoitteita, jotka ovat vastuullinen kuluttaminen, maanpäällinen elämä sekä yhteistyö ja kumppanuus.

Lähde edistämään kestävää kehitystä ja ekologisten kasvisten käyttöä ruoanvalmistuksessa sekä osallistumaan kaupunkiviljelyyn ja lähiruokaruokatuotantoon.

Ruokaketju on lyhyimmillään silloin kun ruoan raaka-aineet ostaa suoraan tuottajalta tai kasvattaa itse. Ravintoloissa ja oppilaitoksissa ruokailevat arvostavat edullisuuden ja terveellisyyden lisäksi ruokapalveluissa vastuullisesti tuotettua ja ympäristönäkökohdat huomioonottavaa ruokaa.

Mitä tarjoamme yhteistyökumppaneillemme ja heidän henkilöstölleen?

  • Toimitamme ruokapalveluunne ekologisia sesonkivihanneksia elokuun alusta lokakuun loppuun.
  • Green City Farmin viljelytoiminnan suunnitteluun mukaan
  • Virkistävä peltokierros henkilöstölle elo-syyskuussa. Pellolla tutustuu viljeltäviin kasveihin ja tuotantotapaamme.
  • Syyskuun Sadonkorjuumarkkinoille esittely-/myyntipaikka
  • Pellolla voi toteuttaa Green Care-työpajatoimintaa, jonka aikana pureudutaan muun muassa  siementen kylvämiseen, taimien istutukseen, hoitamiseen ja kastelemiseen sekä sadonkorjuuseen. Myös työssäoppimisjakson suorittaminen on mahdollista.

Lisätietoja

Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija
040 150 4252
heidi.hovi-sippola (at) perho.fi