Satomyynti ravintoloille

Green City Farmin pelto viljelee ja myy ekologisia lähivihanneksia pääkaupunkiseudun vastuullisille ravintoloille. Satoa ravintoloille toimitetaan pääasiallisesti satokaudella elokuusta marraskuuhun. Pellolla viljellään 50 eri kasvilajia kaaleista, punajuurista ja maisseista yrtteihin.

Ravintolat voivat joko tilata vihanneksia satokaudella viikon listan mukaan tai liittyä pellon yhteistyökumppaniksi.

Yhteistyökumppanit maksavat kasvukaudesta ja saavat käyttöönsä pellon vihannekset, pelto-oppimisympäristön ja voivat sanoa, että heillä on oma pelto. Tätä kutsutaan kumppanuusmaataloudeksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Green City Farm
Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija
040 150 4252
heidi.hovi.sippola (at) perho.fi