Satomyynti ravintoloille
Green City Farmin pelto viljelee ja myy ekologisia lähivihanneksia pääkaupunkiseudun vastuullisille ravintoloille. Satoa ravintoloille toimitetaan pääasiallisesti satokaudella elokuusta marraskuuhun. Pellolla viljellään 50 eri kasvilajia kaaleista, punajuurista ja maisseista yrtteihin.
Ravintolat voivat joko tilata vihanneksia satokaudella viikon listan mukaan tai liittyä pellon yhteistyökumppaniksi.
Rahoittamalla kasvukautta yhteistyökumppanit saavat käyttöönsä pellon vihanneksia ja esimerkiksi henkilöstönsä virkistäytymiseen pelto-oppimisympäristön sekä mahdollisuuden sanoa: ”Meillä on oma pelto!”. Tätä kutsutaan kumppanuusmaataloudeksi.
Ota yhteyttä ja kysy lisää
Green City Farm
Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija
040 150 4252
heidi.hovi.sippola (at) perho.fi