Ravintola Pellon illallinen la 31.8.

ravintolan pöytäkattaus pellolla

Ravintola Pellolla -illallinen järjestettiin ensimmäisen kerran elokuussa 2022.

Tervetuloa vastuullisesti tuotetun herkullisen ruoan äärelle nauttimaan Ravintola Pellon –illallista Green City Farmille la 31.8.2024 Suomen luonnon päivänä.

Perho Liiketalousopiston Green City Farm
Vanha Helsingintie 13, 00700 Helsinki

LA 31.8.2024 klo 17–21

Green City Farmin illallisen pellolla toteuttavat tänä vuonna Erasmus+ AgriCulinary –projektin opiskelijat yhteistyössä Ravintola Perhon kanssa. Projektissa kehitetään suomalaista pellolta pöytään ajatusmaailmaa, jossa mitään ei kasvateta turhaan, eikä komposti ole biojätettä vaan elintärkeää ravinnetta illallisen annoksille.

Illallinen valmistetaan pääosin Green City Farmin satokauden ekologisista vihanneksista ja yrteistä. Alkukesän aikana opiskelijat tekevät juustot, keräävät villiyrtit ja panevat oluen. Annoksien jännittävänä osana on Tanskan rannalta kerätty merilevä.

Juhlistetaan yhdessä syksyn satoa ja nautitaan loppukesän pimenevästä illasta. Ilta alkaa klo 17 peltokierroksella Heidi Hovi-Sippolan kanssa.

Ravintola Pellolla menu 89 euroa

Lisätiedot

Pauliina Jyrälä, keittiöpäällikkö
RAVINTOLA PERHO
040 8333869
pauliina.jyrala (at) perho.fi

Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija
GREEN CITY FARM
040 150 4252
heidi.hovi-sippola (at) perho.fi