Green City Farm horeca-alan PRO2022 vastuullisin

Perho Liiketalousopiston Green City Farm edistää kestävän kehityksen periaatteita vastuullisesti ja läpinäkyvästi hotelli-, ravintola- ja catering-alalla. Se on nyt huomattu, ja palkittu PRO-gaalassa 21.4.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Ruoalle läpinäkyvää liikettä matkalla keittiöön

Green City Farm haluaa lyhentää ruoan matkaa pellolta keittiöön ja toimia vastuullisena edelläkävijänä kumppanuusmaatalouden mallin mukaisesti. Perho Liiketalousopiston Malmin kampuksen ravintola Perhon Helmi painottaa kasvisruokaa, joka satokaudella koostuu pellon raaka-aineista. Myös Töölön kampuksella sijaitsevat ravintola Perho sekä opetuskeittiöt hyödyntävät pellon raaka-aineita sesongin mukaan.

Finalistit olivat oppimisympäristö Green City Farmin lisäksi IKEA ravintolat Suomi ja Ylva PalvelujenUni Cafe.

Kiitos kaikille meitä kannustaneille!

PRO voittaja 2022 vastuullisuus-sarjassa Perho Liiketalousopiston oppimisympäristö Green City Farm

Lisätiedot

Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija
040 150 4252
heidi.hovi-sippola (at) perho.fi

Jarmo Åke, koulutusteknologian kehittämispäällikkö, lehtori
040 147 8552
jarmo.ake (at) perho.fi


PRO-tunnustus myönnetään ammattilaisille, jotka edistävät kestävän kehityksen periaatteita hotelli-, ravintola- ja catering-alalla. Kaikkiaan kilpailussa on palkintosarjoja viisitoista, ja jokaiseen sarjaan valitaan kolme finalistia.