Myynnissä suoraan omalta pelloltamme ekologisesti viljeltyjä vihanneksia ja yrttejä sadonkorjuun aikana!

Tilamyynti on auki elokuun alusta lokakuun loppuun keskiviikkoisin klo 10–12. Taimimyynti on touko- ja kesäkuussa keskiviikkoisin.

Paikka: Green City Farm pellon laidalla, Vanha Helsingintie 13, 00700 Helsinki. Taimimyynti on kasvihuoneella Helmi Centerin sisäänkäynnin vieressä.

Tarjolla on sesongin mukaan laaja valikoima erilaisia vihanneksia kuten lehtikaalta, sokerimaissia, punajuuria, kesäkurpitsaa, avomaankurkkuja ja fenkolia. Salaatteiksi on valittu harvinaisempia ja makukirjoltaan vaihtelevia lajikkeita, kuten romaine, endiivi, mizuna ja villirukola. Ulkona pellolla kasvaneiden salaattien, yrttien ja kasvisten rakenne on runsas, maku ja tuoksu voimakas.

Myynnissä on monipuolisesti eri kasviksia ja yrttejä sisältäviä satokasseja, joita on kolme eri kokoa. Pieni satokassi sisältää pienen määrän kauden vihanneksia, jotka riittävät ruoka-annoksissa keskimäärin 2–3 päiväksi. Viikon satokassi taas sisältää noin kymmenen kauden vihannesta. Iso satokassi sopii kiitoslahjaksi, tuliaiseksi tai isomman perheen viikon kassiksi.