Ravintola menee pellolle

Illalliselle peltoravintolaan

Millaista on nauttia herkullinen illallinen kauniisti katetussa pitkässä pöydässä pellolla loppukesällä?

Heittäydy sinäkin vastuullisesti tuotetun herkullisen ruoan äärelle juhlistamaan syksyn satoa ja nauttimaan rennosta tunnelmasta taivasalla.

 LA 27.8. ja LA 10.9. klo 17–21
Perho Liiketalousopisto, Green City Farm, Vanha Helsingintie 13, 00700 Helsinki

Ravintola Pellolla menu 89 euroa
(sis. peltokierroksen ja illallisen viineineen)

Lautasilla päätähtinä ovat oman pellon ekologisista raaka-aineista rakkaudella valmistetut kasvisruoat. Pääruoaksi voi valita grillatun kasvis- tai liharuoan. Jokaiselle vieraallemme löytyy syötävää monipuolisesta tarjonnastamme.

LA 27.8. | Varaa paikkasi Ravintola Pellolla -illalliselle 21.8. mennessä >

LA 10.9. | Varaa paikkasi Ravintola Pellolla -illalliselle 3.9. mennessä >

MENU

ALKUUN

Mustikoita ja rosmariinia maljassa
Varsiselleri, avomaankurkku ja kurkkuyrtti kietoutuvat keitoksi

LAUTASELLE

Porkkanaa, fetaa & minttua
Kyssäkaalta, raitajuurta ja pyhäbasilikaa
Fenkolia, aniisoa ja korianterinkukkaa
Sipulia, Perhon Juustolan juustoa ja timjamia
Maissia & salviaa

PÄÄRUOKA GRILLISTÄ

Luomukaritsaa, tomaattia ja lipstikkaa
Suippokaalia, tahinia ja lehtipersiljaa

JÄLKEEN

Marjoissa ja marengissa ruusunmakua

Menun muistellaan edellisvuoden satoa. Heinäkuussa varmistuu vuoden 2022 sato. Pienet muutokset menussa voivat olla mahdollisia.

Ravintola Pellolla -illallismenu tarjoillaan pöytään vaikkakin osa menusta on asiakkaille pöydässä tarjolla pieninä maisteluannoksina.

Viinit: Natural-viinien maahantuoja Let Me Wine.

Yhteistyössä

Ravintola Perho on Perho Liiketalousopiston opetusravintola, jossa ravintola-alan opiskelijat harjoittelevat aidossa työympäristössä. Ravintola toimii Töölössä.

Perhon Ruokarekka ajaa arkisin reitillään myyden lounasta asiakkaille. Rekka on monipuolinen oppimisympäristö ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan alojen opiskelijoillemme.

Illallisen kulku

Klo 17.00 Vieraiden vastaanottaminen ja peltokierros, Heidi Hovi-Sippola
Klo 18.00 Runsas illallinen viineineen
Klo 21.00 Kotiin lähtö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huom. Pukeuduthan sään mukaan. Sateen sattuessa ruokailemme juhlateltassa.


Tervetuloa nauttimaan peltomme antimista Green City Farmille!

Lisätiedot

Pauliina Jyrälä, keittiöpäällikkö
040 833 3869
pauliina.jyrala (at) perho.fi
Ravintola Perho

Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija
040 150 4252
heidi.hovi-sippola (at) perho.fi
Perho Liiketalousopiston Green City Farm