Tervetuloa Hakaniemen kauppahallille

Kasviksista on moneen ruokaan ja herkutteluun

Green City Farmin viikko ma 4.– ti 5.12.  ja to 7.–la 9.12.2023 klo 8-18
Hakaniemen kauppahalli
Hämeentie 1a, 00530 Helsinki

Satokausi alkaa olla takanapäin ja talvi tekee tuloaan, mutta punajuuri, palsternakka ja kurpitsa ovat edelleen maukkaita kasviksia monessa muodossaan. Myynnissä on Green City Farmin ekologisia kasviksia, Vihreä virkistys yrttiteetä ja Provencen yrttisuolaa. Lämmin juoma virkistää kehoa ja sielua ja yrttisuolalla maustat lempeästi pellon kasviksista valmistamasi aterian.

Perho Liiketalousopiston kokkiopiskelijat ohjaajansa Hannelen kanssa valmistavat lähiruokakioskille Green City Farmin kasviksista maistiasia. Poimi ideoita ja vinkkejä mukaasi kotikeittiöön.

Tunnetko jo Perhon Juustolan artesaanijuustot?

Kioskilla maistelet goudaa. Perhon Juustolan juustot syntyvät aidosta suomalaisesta luomumaidosta. Millainen on sinun makuusi?

  • Perhon Rehtori, sinihomejuusto, Perhon Hovimestari, pippurituorejuusto VOITTOISA JUUSTO WORLD CHEESE AWARDS 2023 -kilpailussa
  • Perhon Lehtori, Appenzeller -tyylinen, pellon yrteillä maustettu kittipintainen alppijuusto
  • Perhon Keittiömestari, Grillijuusto Halloumi -tyylinen juusto maustetaan kauden mauilla.

Juustot ovat myynnissä Ravintola Perhossa, Mechelininkatu 7:ssä ravintolan aukioloaikoina ja  Lentävässä Lehmässä Hakaniemen kauppahallissa.

Tervetuloa Green City Farmin lähiruokaviikolle 4.-9.12.2023 kalatiskien päätyyn

Hakaniemen kauppahalli tarjoaa aloitteleville yrittäjille mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä joulukuuhun asti. Kokeilussa tarkastellaan, miten Helsingin kaupunki voi tukea pieniä ja paikallisia ruoantuottajia. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsingistä. Lähiruokakioskissa kokeilee siipiään 13 aloittelevaa yrittäjää.

Forum Virium lähiruokakioski >>

Lisätiedot – Lähiruokakioskista kasviksia ja maistiaisia

Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija
040 150 4252
heidi.hovi-sippola (at) perho.fi

Urban&Local – tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -hankkeessa (1/2023–12/2025) kehitetään lähiruoka- ja ravintola-alan innovatiivisia ratkaisuja, toimintatapoja, tuotteita ja palveluita sekä luodaan puitteet alan yhteistyölle ja kestävälle liiketoiminnalle. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki ja hankekumppaneina toimivat Metropolia ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Perho liiketalousopisto sekä Vantaan kaupunki. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta.