AgriCulinary-koulutus
Opinnoissa yhdistyvät puutarha- ja ravintola-ala
AgriCulinary-opintoihin voi hakea alojen opiskelijat, ravintoloissa työskentelevät kokit ja tarjoilijat sekä puutarha-alan ammateissa toimivat ammattilaiset. Opinnot toteutamme pellolla, opetuskeittiöissä ja verkossa. Opintojen aikana teemme tilavierailuja ja lähdemme opintomatkalle Tanskaan ja Norjaan.
Seuraava koulutus alkaa syyskuussa 2023. Hakuaikaa 30.4.2023 saakka.
LISÄTIETOJA
Jarmo Heimala, koulutusteknologian päällikkö
Perho Liiketalousopisto
+358 40 147 8552
jarmo.heimala (at) perho.fi
Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija
Perho Liiketalousopisto / Green City Farm
+358 40 150 4252
heidi.hovi-sippola (at) perho.fi